Fotot e mëposhtme janë kapur nga aparati i fotografit Gani Xhengo, i cili u bë i njohur me pamjet që “fiksoi” gjatë eksodit të vitit 1990.

Fotot e mëposhtme janë kapur nga aparati i fotografit Gani Xhengo, i cili u bë i njohur me pamjet që “fiksoi” gjatë eksodit të vitit 1990.

Ato janë pjesë e albumit të tij “Rilindje, Shqipëria në vitet ‘90”. Në atë kohë Shqipëri, kishte nisur të çlirohej nga regjimi dhe vendi dukej se po merrte frymë./Gazeta-Shqip.com

Ato janë pjesë e albumit të tij “Rilindje, Shqipëria në vitet ‘90”. Në atë kohë Shqipëri, kishte nisur të çlirohej nga regjimi dhe vendi dukej se po merrte frymë./Gazeta-Shqip.com

Ato janë pjesë e albumit të tij “Rilindje, Shqipëria në vitet ‘90”. Në atë kohë Shqipëri, kishte nisur të çlirohej nga regjimi dhe vendi dukej se po merrte frymë./Gazeta-Shqip.com

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here