This post has already been read 2 times!

I riu Valon Gashi është di agnos tif ikuar me le uk emi ak ute dhe ka nevojë për ndihmën tuaj që të shërohet jashtë vendit.

Atij po i duhen plot 150 mijë euro për të shkuar në Turqi dhe e ka të pamundur t’i sigurojë vetë.

Në mungesë të mjeteve financiare për të përballuar këtë trajtim, familja Gashi po kërkon ndihmë që të shpëtojnë djalin e tyre.

Xhirollogaria në Kosovë:

Banka: TEB

Emri i përfituesit: Valon Gashi

I-BAN: 2025000049637538

Adresa: Reshtan, Therandë

Ndërkaq, ata që jetojnë në Zvicës mund ta ndihmojnë në këtë llogari:

Xhirollogaria në Zvicër / Bankkonto Schweiz:

Banka / Name Bank: UBS Schweiz AG

Emri i përfituesit / Kontoinhaber: Brendon Gashi

I-BAN: CH6600235235192269M1G

Adresa / Adresse : Bahnhofstrasse 44a, 4914 Roggëil BE

Paypal : brendon_gashi@hotmail.com

TWINT: 079 745 82 84

Controlling humidity in hospitals | Fisair

/RDA NewsSource link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here