Nëse derdhet gj.ak në rrugët e Tiranës ja çfarë do të ndodhë/ Evi Kokalari bën paralajmërimin bom.bë

Tiranë- 8 janar grupimi i Sali Berishës ka thirrur një protestë kombëtare që do të mbahet përpara partisë Demokratike.

Më 8 janar grupimi i Sali Berishës ka thirrur një protestë kombëtarë që do të mbahet përpara Selisë Blu. Protesta e paralajmëruar për më 8 janar në mesditë mban sloganin “Jo bunker i pengut por shtëpi e demokratëve.”

Për këtë protestë, aktivistja Evi Kokalari ka bërë një paralajmërim me anë të një postimi në llogarinë e saj në Instagram.

Kokalari paralajmëron “një mik” se nëse të shtunën do të derdhet gjak në rrugët e Tiranës, ajo nuk do të ndalet derisa t’i vërë përgjegjësit përpara drejtësisë.

Nëse më 8 janar do të derdhet gjak në rrugët e Tiranës, shenjat e gishtave të tu do të jenë kudo dhe të premtoj se nuk do të ndalem derisa të mbahesh plotësisht përgjegjës për kaosin që ke shkaktuar në Shqipëri.”

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *