“Ndihesha keq, më dhimbte koka”, 6 javë pasi lindi vajzën, doktorët zbulojnë në barkun e Elizës detajin tronditës…

  0
  5

  Eliza Curby kishte gjithë shumë dëshirë që të bënte binjakë, edhe pse shumë persona thonë se kjo është një periudhë që nënat i l odh shumë.
  Pak kohë pasi ajo u martua me bashkëshortin e saj, mbeti shtat.zënë me vajzën e saj të parë.

  Por vetëm 6 javë pas lin djes së saj, ajo iu drejtuar edhe një here mje kës së saj gjine.kologe, pasi nuk po ndihej mirë dhe kishte disa shqe.tësime.
  “Ndihesha çudi.tshëm, e lodhur, më dhi.mbte koka”.

  Por ndërsa mjekët i bënë eko… zbuluan surprizën më të madhe që do të merrte në jete.
  Ajo ishte sërish shtat.zënë, e kësaj here me binjakë.

  Tashmë Eliza dhe Ben janë prindër të një vajzë dhe djemve të tyre binjakë.
  “Ëndrra ime u bë realitet më shpejt se ç’e prisja dhe në mënyrën më të paimagjinueshme.

  Ndaj, mos kini gjithmonë besim dhe shpresë”.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here