“MENDOVA SE DO PËRFUNDOJA PRO.STITUTË”, ANTONETA E “PËR’PUTHEN” RRËFEN PËR HERË TË PARË SITUATËN E FRI.KSHME NË SERBI

Antoneta Koçi ka fituar vëmendjen e të gjithëve nga rubrika e “Për’Puthen” dhe është shndërruar në një personazh që komentohet shumë.

Ajo ka qenë e ftuar këtë të shtunë në “Pop Culture”, ku përpos eksperiencës së saj në “Për’Puthen” ka folur edhe për një histori të fr.ikshme që i ka ndodhur në Serbi.

Antoneta ka treguar se kjo situatë e pakëndshme i ka ndodhur gjatë një udhëtimi në Serbi me mikeshat e saj dhe e ka përshkruar si një ho.rror me sy.

“Kam bërë një udhëtim në Serbi me autobus me shoqet e mia dhe një nga vajzat na i ndaluan në kufi. Ishim në autobus vetëm me serb, të cilët po na shanin ne për vonesën dhe thonin vetëm “albanski, albanski”. Ishte ora 12 e natës dhe në autobus ishte vendosur një film ho.rror dhe ishte e fr.ikshme teksa të gjithë po flisnin për ne.

Ne nuk kishim një numër kontakti të personit që do na priste se ne do ndalonim në mes të rrugës dhe nuk merreshim dot vesh sepse asnjë aty nuk dinte anglisht. Vetëm një person dinte, i cili sapo tha që do na ndihmonte filloi të fliste vetëm në telefon u bë situate shumë e pakëndshme ne nuk e dinim ku do përfundonim, shoqja ime filloi te lutej dhe unë po mendoja: Antoneta ti gjithë kjo vajzë, prindërit e tu u sakrifikuan dhe do përfundosh pr.ostitutë”, është shprehur Antoneta.

Më pas konkurrentja e “Për’Puthen” ka treguar se gjithçka shkoi shumë mirë dhe ato shkuan shëndoshë e mirë në destinacionin e tyre.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *