This post has already been read 5 times!

Jason Holton, i cili është vetëm 30 vjeç peshon aq shumë sa për ta nxjerrë nga shtëpia për ta çuar në spital u desh një vinç. Ai hante aq shumë ushqim në ditë sa peshon më shumë se 400 kilogramë.

Britain's 50st fattest man hoisted out of flat by crane after becoming  addicted to fast food

Zemra e tij nuk mund të durojë më dhe nëse nuk heq dorë nga aq shumë ushqim do të jetoj edhe vetëm për 5 vite. Mjekët e o peruan për t’i he qur dhj amin, por atë mezi e nxorrën nga shtëpia me dy vinça madje u deshën të shkonin edhe inxhiner në shtëpinë e tij.

Në spital ai tha:
Kisha ngrënë aq shumë sa nuk mund të lëvizja asnjë centimetër dhe nuk ndihesha aspak mirë.”

Për vite me radhë ai nuk ka dalë nga shtëpia e tij dhe e vetmja që ka bërë të haj ushqim. Atë e nxorrën nga dritarja e dhomës së gjumit me dy vinça. Ai nuk e di si do e bëjë sepse do shumë të hajë, por edhe do të jetojë në të njëjtën kohë.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe përshati: Gazeta Korrekte.

/RDA News

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here