Një ngjarje me detaje rrë.qethëse është treguar nga një këngëtare shumë e njohur 28-vjeçare. Alexandra Jenna ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e saj ku për 5 orë është dr.óguar dhe ab.uzuar s*ksualisht, por nuk kujton asgjë nga ato që mund të kenë ndodhur.
Asaj i hodhën dr.ogë në pije dhe nga ato nuk mban mend asgjë

Kur ajo u dërgua në spital në mëngjes nga mamaja e saj, g.jaku i saj testoi pozitiv ndaj d.ró.gës. Ajo bëri edhe një test STI (për sëmundjet s*ksualisht të transmetueshme), por rezultoi negativ.

Për më tepër, dyshohet se asaj i kanë bërë edhe një video, për ta postuar në rrjete sociale, veprim që bëhet zakonisht pa dijeninë e vi.ktimës.

Nga pamjet e gjetura gjatë hetimit, vihet re një vajzë bjonde, e cila sapo mbaron një gotë me verë, fillon të mbyllë sytë pasi humb kontrollin dhe vetëdijen. Ndërkohë, burri që qëndronte përballë saj, në këtë moment i afrohet, e zhvesh, e përkul mbi tavolinë dhe fillon të kryejë marrëdhënie me të.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here