Denisa Dibra dhe Nervida Garunja, janë dy vajzat që mbi.jetuan nga aks.identi tra.gjik në Elbasan mbrëmjen e së dielës. Raportohet se gjendja e tyre shëndetësore është e qëndrueshme. Abcnews bën me dije se Denisa Dibra tashmë është në gjendje më të stabilizuar, pavarësisht dëm.timeve në kokë. Gjithashtu edhe Nervida Garunja, motra e Lusindës e cila kishte ditëlindjen atë natë, është përmendur dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Megjithatë vajzat e mbi.jetuara nuk arrijnë të kujtojnë asgjë nga përp.lasja fa.tale, madje nuk janë në dijeni se dy vajzat e tjera kanë ndërruar jetë. Mjekët po presin derisa gjendja e tyre të përmirësohet më tej dhe më pas t’i japin lajmin e tr.ishtë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here