Neser do te ndiqni, Ejlyl zihet me Serkanin pasi mëson se ai u ka treguar gazetarëve mbi historinë e saj me Kemalin.

Defne përpiqet të turpërojë Ejlylin para shkollës. Ejlyl rreh Defnen. Mesude mëson se nuk mund ta abortojë foshnjën pa lejen e Kemalit. Ejlyl gjen mbështetje tek Atakan.

Në shoqërinë e tij ajo ndihet e lirë dhe e lumtur. Feride fton vajzat e jetimores në martesën e saj. Songyl mëson se Zehra ka vendosur të largohet nga lagjja për shkak të thashethemeve që janë përhapur për të dhe Sadullahun.

Feride merr një surprizë nga Topraku dhe vajzat e jetimores. Feride mban natën e kënasë në jetimore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here