Lule te vetmuara/ Vajzat futen fshehurazi e shtepine e Nerimanit, Ejlyl meson nga Defne se ….

Neser do te ndiqni, Meral i mban inat Xhemres dhe Ejlylit për shkak se nuk e fitoi punën si modele. Topraku zbulon atë çfarë po i fsheh Feride.

Vajzat futen fshehurazi në zyrën e Nerimanit dhe shohin videon e Ferides. Ejlyl mëson se nga Defne se Mesude është shtatzënë. Vajzat e jetimores zihen me Defnen dhe shoqet e saj.

Xhenk kërkon të rikthehet me Kaderin por ajo nuk pranon. Serkan thotë para të gjithë klasës se nëna e tij punon pjatalarëse. Defne habitet kur e dëgjon këtë dhe i ulet hunda. Kemal rikthehet në shtëpi por Mesude e përzë sërish. Ejlyl i qëndron pranë Mesudes pavarësisht të gjithë të këqijave që i ka bërë.

Më në fund zbulohet çfarë video të Ferides fsheh Nerimani. Ajo është shfaqur në një klip me një pamje ndryshe. Feride shpëton nga kërcënimet e Nerimanit. Ejlyl merr një surprizë të bukur nga fotografi, tashmë fotoja e saj është në të gjithë posterat e qytetit. Songyl largohet nga jetimorja për të jetuar me babain e saj./

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *