Neser do te ndiqni, Songyl de.baton me të atin pasi ky i fundit dëshiron të martohet me Zehrën. Nga ana tjetër edhe vajza e Zehrës nuk e pranon këtë.

Feride dhe Toprak detyrohen ta kalojnë natën në një çadër kampingu por edhe aty gjërat nuk shkojnë siç duhet.

Defne po.shtër.ohet nga shoqet për shkak të gjendjes së saj ekonomike. Nazan lë punën si pjatalarëse pas një de.bati me pronarin por rikthehet përsëri pasi nuk ka rrugëzgjidhje.

Nazan shkon të vizitojë tezen e saj në sp.ital dhe kërkon ta zgjojë për të mësuar ku ndodhen paratë. Atakan i mundëson Ejlylit një takim me një do.ktor që të vizitojë Mesuden. Marrëdhënia e Ejlylit me Atakin bën xheloz Serkanin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here