Lule të vetmuara/ Mesude déshton fëmijën me dëshirë, por fati e ndéshkon edhe me keq

Meral i rrëfen vajzave dashurinë e për Mertin.

Feride do të martohet me Toprak dhe vajzat do t’i organizojnë festën surprizë.

Mesude bën çdo gjë që të abortojé fëmijën, por asnjë mjek nuk ia merr përsipër këtë pasi i duhet aprovimi i babait të fëmijës.

Kemal sillet keq me të, por nuk pranon që ajo ta heqë fëmijën.

E gjendur mes dilemave, Mesude zgjedh mënyra nga më të ndryshme për ta déshtuar, duke ngritur pesha, duke u zgjatur tek perdet…

Por teksa pendohet për një moment, ajo rrëzohet aksidentalisht nga shkallët.

Mjekët njoftojnë Kemal dhe Ejlyl se ajo tashmë e ka humbur fëmijë… dhe gjithashtu është paralizuar, as nuk lëviz dhe as nuk flet.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *