Lule te Vetmuara/ Ejlyl behet xheloze per Serkanin

Ejlyl bëhet xheloze për Serkanin dhe thyen xhamin e shtëpisë së tij. Ajo i shpreh dashurinë Serkanit dhe e ndalon të shoqërohet me Merven.

Sadullahun e pushojnë nga puna. Lalin merr një surprizë nga babai i saj i cili ka dalë nga bu.rgu dhe shkon ta takojë në jetimore. I ati e merr Lalinën nga jetimorja.

Lalin takohet me mikeshat dhe i premton se do i vizitojë ato. Ejlyl mëson se pas bur.gosjes së saj dhe vajzave fshihet Kemal dhe Defne. Kemal tenton të nga.cmojë Defnen por Ejlyl i del në mbrojtje.

Songyl merr një lajm të mirë nga babai i saj. Atij i kanë lënë një trashëgimi. Ejlyl i tregon Nazanit se Defne po rrezikon veten e saj duke bashkëpunuar me Kemalin. Nazan që.llon me shup.lakë Defnen. Defne e inat.osur thotë se do gjejë nënën e saj biologjike.

Nazan e çon Defnen tek nëna e saj biologjike. Banu mbyt foshnjën e saj. Kader pëson tr.aumë kur gjen të motrën të vd.ekur.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *