Faqja e njohur në Instagram “Vipat e bllokut”, duket se ka nisur një “lu.ftë të ftohtë” me Linda Rein pas publikimit të një videoje ofenduese.

Në këtë video shihen disa sekuenca të shkëputura nga një intervistë e Linda Reit në emisionin e Rudina Magjistarit, të cilave i janë bashkangjitur disa pamje të një videoje komike, në të cilën shfaqet një djalë duke u puthur me një tra.nseksual, por për të cilin nuk është në dijeni. Kjo video nuk i ka pëlqyer aspak Lindës pasi e ka parë, dhe pas një raportimi që i ka bërë, Instagrami e ka fshirë videon nga “Vipat e bllokut”.

Por duket se të rinjtë që e menaxhojnë këtë faqe nuk e kanë lënë me kaq, pasi sërish e kanë postuar.

Linda ka komunikuar me ta duke u kërkuar që ta fshijnë, për të mos i dëm tuar imazhin dhe për të mos e ofe nduar, por duket se ata nuk e kanë pranuar kërkesën e saj, duke i thënë madje se do t’i gjejnë edhe fotot para se të kthehej në femër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here