Kryeministri Edi Rama me anë të  jë statusi në rrjetin social Facebook ka lajmërua se do të vijojë planin për rihapjen e vendit. Ai ka shkruar se me datë 11 maj do të hapen parukeritë dhe dentistët ndërsa në datë 18 do jenë lokalet ato që do të hapen.

Ndërkohë ka bërë me dije edhe zgjerimin e zonave të tjera të gjelbëra .

Në lidhje me autorizim ai tha se do të levizet pa autorizmi në këto data:

Postimi i Ramës

🟢🟡🔴 TRE TË HËNAT E ARDHSHME DHE LEHTĒSIMET E ÇDO JAVE PAS TYRE😊

*Ky plan do të ndryshojë, nëse dinamika e epidemisë ndryshon negativisht

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here