Takimi i Anës dhe Arbrit në Përputhen ishte plot me të papritura dhe pjesa më pikante ishte pasi ata kujtuan se ishte fikur kamera.

Edhe nën efektin e verës, ata u’ çliruan’ disi drejt njeri tjetrit dhe mes tyre pati përqafime dhe ngacmime dhe batuta.

Ndërsa Arbri tentoi dhe të hiqte këmishën.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here