Ky postim është lexuar tashmë 2 herë!

Një ngjarje e pazakontë është shënuar në Kinë. Një kamariere, ka dhu.nu.ar shumë rëndë dy klientë që po konsumonin pije alk.o.o.like në lokalin ku ajo punon.

Pas disa gotash me alkool, dy burrat, nisën të ngac.m.onin vajzën.

Në momentin që ngacmimet po ktheheshin në një shqetësim, e reja reagoi dhe aplikoi ndaj tyre arte marciale, duke bërë që ata ta paguanin shtrenjtë arrogancën e tyre.

Më poshtë pamjet:

The post Kamerierja hedh në tokë 2 burra appeared first on Mega News.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here