Kader vendos te sillet ash.per me Songylin, Neriman i ben sha.ntazh Ferides

Neser do te ndiqni, Kader mëson se Songyl nuk zhvendoset pranë të atit për shkakun e saj. Kader vendos të sillet ash.për me Songylin për ta prishur miqësinë me të. Songyl lë.ndohet nga sjellja e Kaderit dhe vendos të largohet nga jetimorja.

Neriman i bën sha.ntazh Ferides me videon që ka në dorë duke e detyruar të bëjë siç do ajo. Nazan përballet me Mesuden dhe i bë.rtet për faktin që i tregoi Serkanit për punën e saj.

Mesudes papritur i bie të fikët në mes të rrugës. Songyl mëson se pas sjelljes së ash.për të Kaderit fshihet Gynej. Songyl pajtohet me Kaderin. Xhenk kërkon të ndahet nga Kader.

Mesude shkon të vizitohet dhe mëson se është shtatzënë. Ajo shkon i tregon Kemalit por ky i fundit nuk beson se fëmija është i tij. Meral i futet botës së modelingut por fotografi pëlqen pamjen e Ejlylit.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *