Neser do te ndiqni, Kader pëson tr.aumë pas vde.kjes së të motrës dhe e qetësojnë me gji.lpërë.
Vajzat së bashku me Mesuden dhe Feriden shkojnë në va.rrimin e foshnjës.
Banu futet në çme.ndinë.

Pas 6 javësh Banu shkon të vizitojë të ëmën dhe i tregon se e urr.en për atë që ka bërë.
Mesude dhe Kemal vazhdojnë të ndarë por ky i fundit shkon në shtëpi për të takuar të birin. Xhemre nis punë. Meral dhe Mert dalin në takim së bashku.
Ozlem nuk i hiqet qafe Ferides.

Neriman ka në dorë një video të Ferides dhe i bën sha.ntazh.
Kader mby.llet në vetvete dhe nuk pranon të flasë për ngjarjen që ndodhi.
Mesude i tregon Serkanit se Nazan ka nisur punë pjatalarëse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here