Janë te paf.alshme, këto 5 gabime nuk duhet t’i bëni KURRË para s.eksit

Ka disa gabime që bëjmë në jetë, të cilat janë të falshme. Por kur flasim për shtratin, ato mund të jenë f.atale. Ndaj këto 5 këshilla janë shumë të vlefshme, përpara se të kryeni marrëdhënie se.ksuale.

1.Marrja e medikamenteve të caktuara

Antihistamines (ilaçet antialergjike) thajnë membranat mukozale sidomos membranat e organit gj.enital femëror.

2.Mos hani ushqime pikante

Ushqime të ndryshme mund t’i japin një aromë karakteristike organit gje.nital të femrës, por që nuk mund të themi se është e këndshme. Ushqimet pikante mund të shkaktojnë gazra dhe fryrje.

3.Mos pini shumë lëngje

Një studim në Universitetin e Missouri-St. Louis ka dalë në përfundimin se 11 për qind e përdoruesve të alk.oolit kishin probleme në arritjen e org.azmës: Meshkujt që pinë e kanë të vështirë të përjetojnë er.eksione.

4.Mos u depiloni

Të depilohesh disa orë para se.ksit, është vendimi më i keq që mund të merrni. Jo vetëm që lëkura do t’ju irritohet, por folikulat e qimeve do të jenë të hapura dhe lehtësisht mund të infektohen.

5.Mos përdorni ushqime gjatë marrëd.hënies se.ksuale

Ushqimet e përdorura gjatë se.ksit, të tipit si çokollata apo mjalti, mund të bëjnë një mjedis perfekt për lulëzimin e baktereve.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *