Italianet spiunojne Shqiptarin, ishte i perfshire ne nje vr.asje

Policia italiane ka arrestuar së fundmi një 41-vjeçar shqiptar i cili ishte dëbuar në prill pasi konsiderohej i rrezikshëm.

Mediat italiane raportojnë se shqiptari, Altin Arapi ishte i përfshirë në një vrasje të kryer në Torino në vitin 2014. Ishin disa banorë të zonës ata që identifikuan shqiptarin që jetonte në një banesë dhe njoftuan policinë.

Arrestimi u vërtetua në seancën e djeshme në gjykatën e Ivreas dhe do të presë gjykimin e arrestit shtëpiak. Për vrasjen në Torino, shqiptari në bashkëpunim me disa të tjerë ishin dënuar nga gjykata e shkallës së parë me disa vite burg. Viktima, një shtetas senegalez u qëllua dhe u vra në Torino pasi kishte ngacmuar disa prostituta.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *