Iliri dhe Monika e thonë troç/ Kush mendon se do dalë sot nga shtëpia e ‘Big Brother VIP’? (EMRI)

Dy konkurrentët e ‘Big Brother VIP’ Iliri dhe Monika kanë diskutuar për emrin e banorit që rrezikon të largohet sot nga shtëpia.

“Unë mendoj se del Antonela, Meridiani i duhet akoma shtëpisë”, tha Monika.

“Po dhe unë ashtu mendoj,nuk është ai i ditëve të para, me të mund të bësh një muhabet, kur ka diçka direkt ta thotë”, u shpreh Iliri.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *