Pas ndalesës së gjatë të imponuar nga pandemia IEG – Grupi Italian i Ekspozitës rinis me panairet dhe kongreset e saj tregtare.

E bën këtë me sezonin e kongreseve tashmë në këtë muaj të korrikut dhe për jep , një ngjarje e re globale kushtuar sektorit të arit dhe bizhuterive në botë e planifikuar në Panairin e Vicenza nga 12 deri më 14 shtator 2020.

“Ne ndajmë me tregun nevojën dhe dëshirën e fortë për të rifilluar sistemin e marrëdhënieve të garantuar nga sallonet, duke na bërë gati për ‘epokën e re’. Proceset organizative tradicionale dhe mundësitë e reja që garanton ‘bota dixhitale’ do të bashkëjetojnë. Perspektivat e reja të punës, produktet e reja dhe për këtë arsye shërbimet e reja po hapen. Do të jetë një integrim pozitiv, i cili do të pasurojë përvojën e pazëvendësueshme dhe produktive të jetuar drejtpërdrejt. Dy fronte në të cilat IEG ka investuar me projekte të zhvilluara në këto muaj të ndalimit të dhimbshëm ”. Duçe – komenton ai Corrado Peraboni, CEO i IEG (Foto).

Prandaj VOICE (Vicenzaoro International Community Event) do të përfshijë gjithashtu territorin me ngjarjet e programit VIOFF të titulluar “Rruga e re e artë” dhe e cila do të paraqitet në media nga Komuna e Vicenza e cila është organizatorja në 16 korrik. VOICE i shtohet programit të ngjarjeve të industrisë së argjendarisë, udhëheqës i të cilit është IEG dhe lindi nga dëgjimi i kompanive, nga dëshira e tyre për të rifilluar aktivitetin e tregtisë, marrëdhëniet me komunitetin kombëtar dhe ndërkombëtar të zinxhirit.

Pas kësaj, kalendari i ngjarjeve sheh IEG të angazhuar në Romë në fund të Shtatorit me Abamente (dhe më pas në Vicenza për edicionin e vjeshtës), si dhe në Panairin Rimini nga 30 Shtator me Enada dhe Rimini Amusement Show. Ngjarjet që paraprijnë triadën e pritshme të ngjarjeve kushtuar sektorit të turizmit në mes të tetorit: Përvoja e Udhëtimit TTG, Sia Hospitality Design dhe Sun Beach & Outdoor Style në Panairin Rimini. Ndërsa në nëntor, përsëri në Rimini, Ecomondo dhe Key Energy, dy gjigandët ndërkombëtarë të ekonomisë qarkore, do të kthehen.

Në frontin e kongresit, IEG do të fillojë përsëri nga Qendra e Konventave të Vicenza, tashmë në këtë muaj të korrikut, me dy emërime: një ngjarje e nivelit të lartë të shoqatës së trajnimit që do të shohë një grup të rëndësishëm të industrialistëve venecianë si protagonist dhe një ngjarje Say Wow – një agjenci komunikimi e specializuar në sektor modës – e organizuar për një markë të rëndësishme lokale.

Në Palacongressi në Rimini Takimi do të fillojë përsëri më 18 gusht, i cili ka qenë protagonist i verës italiane për dekada dhe ‘edicioni special’ i të cilit do të paraqitet zyrtarisht nesër.

Repertori do të vëzhgojë në mënyrë rigoroze protokollet e projektit #SAFEBUSINESS, të përpunuar nga IEG tashmë majin e kaluar, me një studim që përuroi serinë e iniciativave në temën e lagjeve dhe qendrave të konferencave të zhvilluara më pas në një nivel ndërkombëtar.

# SIGURIA E BIZNESIT u krijua me shëndetin e kompanive dhe vizitorëve në mendje dhe do të zbatohet në ngjarjet në rrethet e ekspozitës dhe qendrat e kongresit të Rimini dhe Vicenza. # SIGURIA E BIZNESIT është rezultat i një tryeze pune me teknikët e ndërmarrjeve të furnizimit dhe furnizimit të ushqimit të kontrolluara nga IEG, në përputhje të plotë me dokumentet e hartuara nga AEFI, FEDERCONGRESSI, UFI dhe EMECA në lidhje me aktivitetin e urgjencës Covid-19. Ka mbi pesëdhjetë indikacione, të cilat përfshijnë transportin që i afrohet lagjeve, sistemin e akreditimit dhe hyrjes, organizimin e zonave hotelierike dhe menaxhimin e të gjithë lagjes për të siguruar siguri totale për vizitorët dhe punëtorët.

Ndërhyrjet që nuk do të rëndojnë ekspozuesit, por që i referohen plotësisht IEG përpjekjeve organizative për sa i përket sigurisë.

Në lidhje me teknologjitë dixhitale, muajt e fundit e kanë parë IEG si protagonistin e një pranie të përditshme në tregjet ndërkombëtare të 48 ekspozitave dhe 190 kongreseve dhe ngjarjeve të saj. Vlerat dhe përmbajtjet që kanë gjeneruar mundësi të reja, tani për t’u integruar në të mirë të të gjitha zinxhirëve të furnizimit.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here