IEG konfirmon Tërheqjen e Birrës dhe Ushqimit nga 21 deri më 24 Shkurt – Giornale


Rrjetëzimi, modele të reja biznesi, angazhim, por para së gjithash një përvojë e sigurt tregtare. Birra & Tërheqja e Ushqimit ngjarja e IEG – Italian Exhibition Group me ofertën më të plotë kombëtare dhe ndërkombëtare të birrave, pijeve, ushqimit dhe tendencave përJashtë shtëpisë do të kthehet nga 21 në 24 Shkurt 2021 në Panairin Rimini me një format të vetëm profesional, prodhimi i një rruge strategjike të ndërtuar në një dëgjim proaktiv të tregut. Në vazhdimësi, B&F Attraction modifikon ditët e saj të performancës dhe i cakton ato ndërmjet të Dielës dhe të Mërkurës në favor të shënjestrës së profesionistëve.

Një zgjedhje e përafruar gjithashtu me projektin # e biznesit të sigurt, të zhvilluar nga IEG për kontrastin e menjëhershëm me urgjencën kovide, me mbi pesëdhjetë zgjidhje që, në rastin e panaireve kushtuar ushqimit dhe pijeve, bëhen edhe më të artikuluara, gjithashtu të zbërthyera në temën e demonstrimeve në stenda dhe ngjarje profesionale që kërkojnë përgatitjen dhe administrimin e ushqimit në siguri absolute https://www.iegexpo.it/it/safebusiness

Në të njëjtën kohë, ajo do të kthehet BBTech Expo oferta më gjithëpërfshirëse e teknologjive dhe pajisjeve për prodhimin dhe paketimin e pijeve.

Layout konfirmuar: B&F Attraction dhe BBTech Expo do të shtrihen në anën perëndimore të qendrës së ekspozitës Rimini, të shtrirë në 10 pavione. Takimi Ndërkombëtar Italgrob Horeca do të kalojë në pavijonin e pijeve – i ri për 2021 – për një ndërveprim edhe më efektiv me kompanitë e pranishme dhe operatorët e sektorit.

B&F Attraction dhe BBTech Expo, së bashku, përfaqësojnë në Itali një mundësi unike për rihapjen e një zinxhiri furnizimi ndër më të prekurit nga pandemia, nga nivelet e prodhimit në nivelet e shpërndarjes deri në rrjetin e fundit të bareve, pubeve, birrarive, restoranteve dhe picerive. Këtu shkëlqimet e birrës dhe maja e pijeve (ujërat, pijet freskuese, pijet alkoolike) përmbushin ushqim cilësor për kanalin horeca dhe teknologjitë më të përparuara. Një ngjarje që drejton formate të reja lokalesh dhe mundësi të reja konsumimi që përqendrohet në risitë dhe perspektivat e biznesit.Source link

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *