Fenomeni ‘PërPuthen’ po bën namin në rrjet.  18 protagonistët e parë, por edhe ata që u futën në program më vonë, kanë fituar pëlqimin e publikut, të cilët gòzhdòhen para ekranit për të parë se si njihen të rinjtë sot, si dashurohen, e si flírtojnë.

Për ‘Gazetën Shqip’ ka folur autorja e produksionit, Olsa Muhameti, e cila ka treguar për herë të parë edhe surprízën që ka për publikun e “Për’puthen” më 3 janar të vitit 2021.

Olsa shprehet se e dinte që formati që do të sillte për herë të parë në ekranin shqiptar do të tràzonte ujërat, por shton se “nuk e dinte që do të vinte me një sùkses që ka sot”.

Ndërsa e pyetur se përse ka kaq shumë audíencë, autorja e njohur thotë se “është një program i thjeshtë dhe që ka brenda còpëza të rinisë shqiptare”.

  Si lindi ideja e “Për’Puthen”?

Mendova të sjell një program dashurie pikërisht se më ishte ofruar një nga programet më të réndésishme në Top Channel, autòrësia e tij siç është “E Diell”. Për këtë arsye doja që të bëja diçka ndryshe, që nuk kishte ndodhur ndonjéherë në televizionet shqiptare. Dhe ajo që i mùngonte televizionit shqiptar ishte formati i dashurisë. Unë mendova “Për’puthen”, u frymëzova nga programi paralel në Itali dhe më pas e ndërtova atë duke u bàzuar në realítetin shqiptar, në atë çka ne jemi.

A e mendonit se do të kishte një impàkt të tillë në publik dhe kaq shumë suksés?

Sigurisht që nuk e kam menduar. Padýshim e dija që do të tràzonte ujërat “por jo që do të vinte në një suksés që ka sot. Isha e sigurt që në fillimet e saj “Për’Puthen do të anatémohej shumë, do të kundérshtòhej shumë, persònazhet aty do të sùlmohéshin gjithashtu sepse ishte hera e parë që disa të rinj mblídhen edhe bëjnë dashuri në ekran.

Përse ka kaq shumë audíencë?

“Për’Puthen” ka kaq shumë audíencë pasi mendoj që sjell realítetin e jetës sonë. Është një program i thjeshtë, pa shumë shkëlqím dhe është bërë posàçërísht i tillë. Pra po ta vësh re, sjellja e të rinjve është e zakonshme. Unë jam përpjékur të sjell còpéza të rinisë shqiptare pa dashur që ti ndryshoj ata, pa dashur që t’i përmírësoj, por t’i sjell ashtu siç janë. Pra, realiteti, thjeshtësia dhe orígjínalíteti mendoj që janë arsyet se pse “Për’Puthen” ka kaq shumë audíencë.

A i ka tejkaluar prítshmërítë e juaja në lídhje me shíkueshmërínë?

Tashmë “Për’Puthen” është 140 milionë klikime për tre muaj, kështu që nuk kam asnjé koment përsa i pérket kësaj pjese.

A është ky formati që kërkon audíenca sot?

Sigurisht që ky është një format që e kërkon audíenca, është një format i cili ka pùshtuar të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen, në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe diàsporë. Ka një shikueshmëri të paprécedéntë në televizionet shqiptare. Edhe sigurisht që po, ky është një format që e kërkon audíenca sot, e mesa duket ne arrítëm që ta gjenim këtë mùngesë, këtë dòbësi në televizionet shqiptare. Ne arrítëm që ta evídentoním këtë hapësirë bòshe, e zùmë këtë hapësirë dhe gjithë të tjerë po na ndjékin për hirë të së vërtetës. olsa muhameti Archives - REVISTA VIP

Çfarë surprízash príten për Vitin e Ri?

Do ta them për ‘Gazetën Shqip’ për herë të parë. Më datë 3 janar në orën 21:00, ne startojmë “Për’puthen prime” një program, ku do të do të ketë éksklùzíve të javës, pérmblédhje, të ftùar,etj për të mos i zbùluar të gjitha tani. Një format prime time dhe mùnd të them se ky është plotësimi i dëshirës së shikuesve tanë pasi gjatë gjithë kohës na e kërkojnë “Për’Puthen” në fundjavë. Kështu që “Për’Puthen” do vijë të dielën në orën 21:00 me premierën e datës 3 janar.

Çfarë synímesh ke në vijim me emisionin?

Synimi i vetëm i emisionit është që të nxjérrë çifte. Pra ky emision nëse ka arrítur përputhjen, ka arrítur gjithë synimin e tij.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here