SHKODËR- Të rinjtë e qytetit të Shkodrës pasi shkatërruan dhe nxorrën nga godina e PS-së të gjitha dokumentet dhe mjetet e tjera nuk zbrapsen.

Në vendngjarje kanë shkuar forcat ‘Shqiponja’ të cilat po ruajnë godinën dhe përballë tyre kanë të rinjtë të cilët i drejtohen duke i thënë: Hiqni uniformën.

vijon…

The post ‘Hiqni uniformën’/ Pasi shkatërruan selinë e PS-së, të rinjtë e Shkodrës nuk zbrapsen, qëndrojnë përballë forcave Shqiponja appeared first on Dosja AL.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here