Guri disa tonësh bie nga lartësia, ndan përgjysmë shtëpinë (Video)

Një gur disa tonësh ka rënë nga një lartësi në zonë e Shëngjinit duke rënë mbi një shtëpi private duke e ndarë atë mes përmes dhe futur brenda në shtëpi.

Guri ka shkaktuar dëme të mëdha në banesë që fatmirësisht nuk ka pasur njerëz brenda.

Rënia e këtyre masive shkëmborë kanë rrezikuar jetën e banorëve jo vetëm që jetojnë aty, por edhe që kalojën pasi ngjarja ka ndodhur në afërsi të kishës së zonës në rrugën “Nënë tereza”.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *