Gruaja donte ta ndante, shqiptari i jep fund jetës pasi kishte ngrënë darkë / La jetim dy fëmijë…

  0
  4

  Një 51-vjeçar nga lagjia “Donika Kastrioti” në qytetin e Beratit i ka dhënë fu.nd jetës, duke kons.umuar një sasi të konsiderueshme he lmi.

  Shpëtim Krasi e kishte menduar deri në detaje ve tëfli jimin e tij.
  Pasi kishte darkuar qetësisht me familjen, ai kishte konsumuar “fo sto ksinë” dhe ishte shtrirë për të fjetur.

  Kanë qenë familjarët ata që e kanë gjetur pa shenja jete mëngjesin e sotëm.
  Pasi kanë vënë re që i kishte bu zët e nx ira dhe nuk reagonte aspak, familjarët kanë njoftuar menjëherë po lici në.

  Sipas familjarëve, Shpëtimi kishte disa javë që ishte mbyllur në vetvete, për shk.ak të konf likteve të shumta që kishte me bashkë shorten, me të cilën ishte në proce durat e di vor cit.
  Ai kishte dy femije.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here