Gjyshja mes lotësh rr.ëqeth me historinë e saj: Vajza ime dhe 4 fëmijët e saj dhanë shpirt, ç’e dua jetën unë


Gjyshja mes lotësh rr.ëqeth me historinë e saj: Vajza ime dhe 4 fëmijët e saj dhanë shpirt, ç’e dua jetën unë

SADRA LEVER tregon fatkeqesin e saj

Ajo ka bërë me dije se vajza e saj dhe katër nipërit dhe mbesat dhanë shpirt pasi një bo mbë pl.asi.
Ndërkohë janë kapur dhe auto.rët të cilët janë Zak Bolland, 26, dhe David Worrall, 28 vjeç.
Michelle Pearson, 37 vjeç dha shpirt së bashku me fëmijët e saj.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *