Matild dhe Polin Tanto konsiderohen ndër femrat më seksi të Francës dhe janë shumë të ndjekura në rrjetet sociale.

Modelet bukuroshe shpeshherë kanë përfunduar në qendër të kronikave rozë, teksa kanë qenë pjesë e festave të shfrenuara që organizon ylli brazilian, Nejmar. Ndërkohë, binjaket vijojnë të mahnisin në “Instagram”, duke postuar rregullisht foto provokuese

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here