jë automjet në lëvizje ka shpërthyer në Tiranë, si pasojë e vendosjes së një sasie tritoli. Siç shihet edhe nga fotoja ,makina ka qenë duke kaluar në urën e Nshirakut poshtë kryqëzimit të Vasil Shantos në momentin e shpërthimit.

Shpërthimi ka qenë tepër i fuqishëm dhe është dëgjuar në zona të ndryshme të kryeqytetit me një largësi të konsiderueshme nga zona ku ka ndodhur ngjarja. Dyshimet e para janë se kemi të bëjmë me një atentat të tipit mafioz, ku një person ka mbeturn i vrarë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here