Gazetari kosovar, Valon Syla, është dhu nuar ditën e sotme, në afërsi të lagjes “Pejton” në Prishtinë në rrugën “Robert Doll”.

Gazetari" Valon Syla: -Diaspora shqiptare është primitive dhe analfabete. -  Mekuli Press

Ai është rr ahur pas shkrimeve të tij, kryesisht në rrjetet sociale për fluksin e madh të emigrantëve që vinin në Kosovë, pavarësisht situatës së koronavirusit.

“I lus gërrnaçat që në këtë turrë mi ndreq dhëmbët hatri jonë këtu. Me na ndreq edhe ekonominë tu i ndreq dhëmbët e juaj. Kqyrni ndreqnu edhe thonjtë, feniratnu, edhe poliratni kerret. Hani edhe naj qebap, naj redbull, kush e blen një kofe me akull me vodkë 1L edhe ma mirë… Se ma lirë është. Se a për neve pe bleni? Ne në Gjermani e Zvicër s’ja u qet. Fleni si sardina në konzervë midis Evropës. Për ata mos na teshni. Se për veti e keni. Mirë se vini në Kosovën e lirë. Mos e teproni, se dalim fitim”,- është një nga postimet e Sylës në rrjetet sociale.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here