Kishte lënë takim në një apartament me një vajzë qe i pelqente, por ajo qe i ndodhi e ka bere te vere mend per here tjeter.

Mediat italiane bejne me dije se dy tr.ans*ksualë që banonin në Verona u arr.estuan për gr.abitje dhe per.sekutim të një klienti për muaj me radhë.

Burri, në këtë rast “vi.ktima”, duke besuar se fliste online me një vajzë të re e të bukur la takim me të në një apartament në La Spezia. Sapo hapi derën shtangu kur kuptoi se ajo që e priste ishte një trans*ksual dhe u largua duke e refuzuar raportin.

Por, menjëherë i nisën kë.rcënimet. Hyrja dhe biseda e tij ishte filmuar.

“Ne kemi videon e hyrjes tuaj në shtëpi, nëse ju s’na jepni 200 euro ne do ta postojmë online atë”.

Dhjetëra kë.rcënime, sha.ntazh dhe fyerje, të cilat vazhduan pavarësisht se burri bllokoi disa herë numrat nga të cilët ai u kontaktua. Por më në fund u dorëzua në polici për ndihmë. Pasi gjetën numrat e telefonit nga vinin thirrjet, karabinierët kapën dy trans*ksualë, tashmë të njohur nga policia për joshje të klientëve dhe më pas i sha.ntazhonin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here