Fisi i Haklajve i vr.au babanë, dajën dhe xhaxhain,historia e Eldi Dizdarit që u shndërrua në super m.afioz

  0
  4

  Një mega operacion ndërkombëtar kundër dr.ogës vuri në pr.anga sot Eldi Dizdarin alias Denis Matoshi, i ar.restuar sot dhe i konsideruar si një nga krerët e k.okainës në Shqipëri.

  Mediat kanë zbardhur historinë e tij, e cila rezulton shumë tro.nditëse.

  Në vitin 1998, babai i Dizdarit, Naimi është ek.zekutuar nga fisi i Haklajve. Bashkë me të në momentin e pritës ishte dhe daja e Eldit, Avdyl Matoshi, i cili pësoi të njëjtin fat me kunatin. Nuk kaloi shumë kohë dhe nga e njëjta dorë edhe xhaxhai i tij, Qazim Dizdari për arsye që ende nuk janë zbardhur nga Policia dhe Prokuroria.

  Ajo që bie në sy është fakti që babai Eldit është vr.arë në janar të vitit 1998, një ditë pas vra.sjes së Shkëlqim Haklajt dhe Demirit në aksion që lidh Sopotin dhe Qafën e Lushës. Po atë periudhë është vr.arë edhe Gjin Kolbuçaj dhe Naim Dizdari.

  Për të shmangur ndonjë ha.kmarrje tjerër, në moshë të re Dizdari emigroi jashtë vendit dhe nuk dihet se si, por krijoi lidhjet më të fu.qishme me protagonistët amerikano-jugor të tr.afikut të ko.ka.inës duke u bërë një nga “të plotfuqishmit” e vendit.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here