FIίtet se kɑnë pɑsur një zëηkë, OIsa do ta Iɑrgojë Borën ngɑ Për’puthen?/ FIet Borɑ për herë të pɑrë…


FIίtet se kɑnë pɑsur një zëηkë, OIsa do ta Iɑrgojë Borën ngɑ Për’puthen?/ FIet Borɑ për herë të pɑrë…

Në dramën e Donaldit dhe Beatrix, Bora po qëndron e heshtur.

I vetmi veprim që ajo bëri ishte largimi i varëses dhuratë nga Donaldi.

Por janë shoqet e saj që po reagojnë dhe jo vetëm Semi fjalën e saj e ka dhënë edhe Olsa, një prej bashkëpunëtoreve më të ngushta, autore e prog ramit “Përputhen”.

Në mesnatë, ajo ka bërë dy reagime që haptazi duken si përgjigje ndaj Donaldit.

Në të parin ajo shprehet:

”Një burrë i vërtetë nuk bën lojëra mendjesh me një grua vetëm djemtë e dobët, të pasigurtë dhe të papjekur e bëjnë këtë gjë”.


FOLLOWERS99 eshte nje social media panel qe ju jep mundesine te gjitheve te shtoni ndjekesit tuaj me cmime te perballueshme nga te gjithe.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.