Festë në familje: Nusja e kalon me sukses provën në natën e parë të martesës


Një video nga dhoma e gjumit e një çifti të sapomartuar është bërë virale.

Në këtë video shihet nusja që “kontrollohet” nga familja nëse ishte “e ndershme” përpara se të martohet, duke e kontrolluar për njolla në shtrat.

Përkundër që jemi në shekullin e 21-të këto gjëra po vazhdojnë të ndodhin.

Pas kontrollimeve, shihet se nusja është e tillë edhe familjarët hyn brenda për ta uruar.

Për t’u siguruar që kjo gjë nuk është mashtrim, e ëma e vendos çarçafin në fytyrë për ta testuar.

Pasi u bind edhe ajo, festa filloi me familjarët që hidhnin para dhe karamele në shtratin e të porsamartuarve.

Për të parë videon kliko: KËTU.

.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.