Emërohet drejtori i ri i AKU në Korçë, ja kush do e mbajë postin tani e tutje |


Ky postim është lexuar tashmë 2 herë!

Emërohet drejtori i ri i Autoritetit Kombëtar Ushqimor, në Korçë.

Mësohet se në krye të AKU, Korçë është emëruar Adham Papadhami.

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së Bledar Skënderi ka vijuar takimet me trupat inspektuese të AKU-së , në qytetin e Korçës , ku edhe ka prezantuar drejtorin e ri të AKU Korçë Adham Papadhami.

“Mbrotja e shëndetit të konsumatorit është fokusi i punës sonë të përbashkët”, theksoi Skënderi dhe për rrjedhim, kërkoi nga trupat inspektuese asnjë tolerancë për subjektet, të cilat cënojnë sigurinë ushqimore

Gjatë takimit drejtori i AKU-së shprehu angazhimin maksimal për Taks-Forcën Anti-Covid dhe rolin e saj në këshillim të qytetarëve dhe bizneseve , për zbatueshmërinë rigoroze të protokolleve anti-Covid.

The post Emërohet drejtori i ri i AKU në Korçë, ja kush do e mbajë postin tani e tutje appeared first on Mega News.Source link

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *