Jetmir Rudi, nga fshati Rud i Malishevës, ditën e shtunë u raportua se ishte zhdukur. Familjarët e tij kishin lajmëruar rastin në polici, ku edhe kishin kërkuar ndihmë për gjetjen e 28-vjeçarit. Sipas lajmi.net, vertetohet se Jetmir Rudi është rrëmbyer, pasi nga fotot e dërguara në redaksi të TV Malisheva

28-vjeçari shihet i lidhur dhe i shtrirë në tokë pothuajse i zhveshur. Ndërkohë, policia është njoftuar për këto foto, dhe është duke u marr më rastin.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here