Në videon e mëposhtme janë pamjet e publikuara nga gazetari Osman Stafa. Ai bën denoncimin bo.mb.ë se në Durrës një i moshuar kryen veprime të tu.rpshme ndaj një vajze me probleme mendore.

Në videon e publikuar pretendohet se i moshuar po ngacmon se*ksualisht vajzën me probleme mendore, ku shihet se po e prek pa dëshirën e saj.

Po ashtu në mesazhin e publikuar nga gazetari Osman Stafa, qytetari thekson se ka bërë denoncim në polici, dhe këto të fundit nuk e kanë shoqëruar në komisariat të moshuarin.

https://www.facebook.com/ostafa/videos/pcb.3405239586203656/3405239396203675/?type=3&theater

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here