Një video e jashëzakonisht e çuditshme është bërë virale në rrjetet sociale.

Në të shfaqet një strip.tiste nga Meksika, duke kërcyer mbi ark.ivolin e një të vde.kuri. Në fun.eralin e pazakontë shfaqen “të dyja anët e medaljes”, ka persona që vajtojnë për të vde.kurin, por edhe të tjerë që ngrenë duart lart e këndojnë në kor.

Nuk dihet nëse kjo gjë është pjesë e një rituali në Meksikë, por videoja ka marrë mjaft reagime negative dhe numëron plot 10 milionë shikime në rrjetin social Twitter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here