E paparë/ Bie brenda me gafën e vet, qytetarët kundër Kastriot Gurrës |

  0
  3


  Ky postim është lexuar tashmë 3 herë!

  Skandaloze mund të quhet ajo që Bashkia e Librazhdit ka bërë ditën e djeshme në faqen zyrtare në Facebook.

  Në fakt, po komentohet gjërë edhe në mediat sociale.

  Kjo bashki është inekzistente për qytetarët, pasi edhe lajmet në web postohen një herë në vit.

  Çdo bashki ka të punësuar në sektorin e Medias dhe të PR, por me sa duket në Librazhd janë aq të zënë me listat e partinsë, saqë e kanë harruar detyrën e tyre.

  Dhe kur harrojnë detyrën, nuk dinë as çfarë postojnë.

  Bashkia e Librazhdit ka thënë “Mirëmëngjes” me postimin për aeroportin e Kukësit dhe ndoshta sepse nuk kanë punuar në Librazhd dhe nuk kanë patur me çfarë të thonë.

  Por, në 23 komente të bëra, ajo që të bie në sy është fakti se të gjithë qytetarët i janë kundërvënë Gurrës për këtë postim:

  “Po Airporti i prrenjasit kur do behet ? Cfar hyne kuksi ketu ??? Me gjithe respektin qe kam per ju por ky eshte lajm pa lidhje 🤔, shkruan një qytetar.

  Komentet e tjera:

  Postimi E paparë/ Bie brenda me gafën e vet, qytetarët kundër Kastriot Gurrës u shfaq për herë të parë në Mega News.  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here