E frikshme, shihni si shpë.rthen me tri.tol makina Passat në Vlorë (VIDEO)

Gazetari investigativ Artan Hoxha ka publikuar videon nga momenti i shpërthimit të ndodhur në ditët e para të vitit të ri 2022 në Vlorë ku duket si një mesazh për Sokol Sinomataj.

Në pamjet e videos duket momenti i shpërthimit të makinës para shtëpisë së familjes Sinomataj.

Sipas tij një ngjarje e tillë lidhet me dy grupe të fuqishme kriminale në qytetin e Vlorës, ku deri më tani janë vrarë 3 persona.

Autorët me vendosjen e sasisë së tritolit thjesht kanë dashur që ti nisin një mesazh Sokol Sinomataj, për ti thënë se ato janë në gjendje që ti bëjnë keq dhe pse e kanë shumë të vështirë që të arrijnë qëllimin e tyre final.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *