E frikshme/ Do prishnin bunkerin në Fier, habiten me atë që gjetën aty

Punimet në një rrugë kanë zbuluar sot disa granta që mendohet se ‘flinin’ aty për dhjetëra vite.

Sipas informacioneve mësohet se grantat janë zbuluar gjatë punimeve në rikonstruksionin e një rruge në lagjen Kastriot në Fier.

Po ashtu mësohet se granatat ndodhen në një bunker që po prishet për t’i hapur rrugë punimeve që po kryhen në zonë.

Disa grantata janë nxjerr nga bunkeri dhe po punohet për demontimin e tyre, por mësohet se nga gërmimet mund të zbulohen të tjera municione.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *