DONALDIT PËRLOTET SËRISH! I DUHET ME PATJETËR TË FITOJË BBV PASI DO BËHET BABA…


Mesazheve të shumta në shtëpinë e Big Brother Vip, i është bashkuar edhe Romeo me një video ku i ka kërkuar të vëllait të rrijë edhe ca aty sepse të shtëpisë po merren me ripunime e lyerje.

Me të qeshur Romeo i ka thënë Donaldit se babai i tyre e ka ndarë pasurinë mes tij dhe vëllait tjetër, Marios ndaj Donaldit nuk i ka mbetur asgjë.

Për këtë arsye i duhet të fitojë lojën e Big Brother Vip dhe shumën prej 100.000 eurosh,dy vëllezërit i kanë dhënë kurajo Donaldit duke e kujtuar se për çfarë ndodhet aty, se duhet të fokusohet në lojë.

Videomesazhi e përloti Donaldin dhe u pasua me duartrokitje nga banorët e tjerë.


FOLLOWERS99 eshte nje social media panel qe ju jep mundesine te gjitheve te shtoni ndjekesit tuaj me cmime te perballueshme nga te gjithe.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *