Duket e pabesueshme, por edhe grabitjet kanë ndryshuar në kohën e koronavirusit.

Në Torino të Italisë, një person hyri në një bankë për ta grabitur dhe në vend që të përdorte ar.mën për të kër.cënuar stafin, i kë.rcënoi me kollitje, duke thënë se do t’ia ngjiste kor.onavirusin të gjithëve nëse nuk i jepnin paratë.

Burri 62-vjeçar arriti të merrte 4200 euro nga banka, por më pas u ar.restua nga policia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here