Del pasuria e Edi Rames, ja sa miliona ka ne banke familja e tij

Zbardhet pasuria e kryeministrit Edi Rama për vitin 2020.

Sipas të dhënave të ILDKP, Rama ka deklaruar të ardhurat e llogarisë bankare: 511.359 lekë të reja nga rroga + 1.772.430 lekë të ardhura nga krijimtaria artistike dhe shitja e pikturave. Gruaja e tij, Linda ka deklaruar të ardhura personale: +7.751.474 lekë të reja.

Ndërsa djali i kryeministrit ka deklaruar, fond investimi në euro, +18.500 euro; të ardhura neto nga shitja e veprave të artit, 25.000 euro dhe kontratë qeraje, 360.000 lekë.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *