Del lista: Këta janë 50 emrat e njohur që pritet të ndahen nga jeta këtë vit


Një faqe interneti, e cila “parashikon” ndarjet e mundshme nga jeta të personave të famshëm ka publikuar listën për vitin 2022.

E përfshirë në këtë listë është edhe Mbretëresha Elizabeth.

Vlen të thuhet se “The List” kishte parashikuar saktë rastin e Princit Philip vitin e kaluar. Vitin e shkuar faqja kishte parashikuar saktë 12 nga 50 humbje jete.

Sipas faqes në fjalë, rregullat e “Listës” janë:

Kandidatët duhet të jenë mjaft të famshëm në mënyrë që humbja e tyre të raportohet nga mediat e Mbretërisë së Bashkuar, kandidatët nuk mund të jenë në liste vetëm për faktin se kanë gjasa të ndahen nga jeta së shpejti dhe se vetëm 25 kandidatë mund të rishfaqen nga lista e vitit të kaluar.

PERSONAZHI I VITIT 2021
KLIKO PËR TË VOTUAR

.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.