Covid i ka marre jeten mjekut nga Tetova Nader Ismaili. Lajmin  e kanebere me dije kolget e tij.

“Naderi ynë do të mbahet mend për sjelljen e tij profesionale, prej shiku, e parimor ndaj pacientëve dhe një shok i madh me të punësuarit.

Në emër të Drejtorisë së Qendërs Klinike Universitare të Stomatologjisë, në emër të të gjithë të punësuarve, shpreh ngushëllimet për familjen dhe miqtë. Nader, prehu në paqe!” thuhet në telegram ngushllimin e Shoqatën e Stomatologëve Shqiptar”.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here