Ata janë çift, por kanë bërë diçka aq të keqe, sa kjo histori ta prek zemrën. Ngjarjet ndodhin në Essex County, Britani të Madhe, Mark Gable, atëherë 33 vjeç dhe Jessica Fry, 27 vjeç kanë filmuar veten duke e bërë me fëmijë të vegjël.

Në shtëpinë e tyre po licia ka gjetur video, ku shikohej se si kishin marrë fëmijë të vegjël dhe më pas i kishin kapur me zor.

Të dy, burrë dhe grua e kanë pranuar se çfarë kanë bërë dhe dën imi, që do të marrin do të jetë goxha i gjatë. Po ashtu është treguar se gjithë fëimjët e vegjël ata i merrnin në rrugë dhe se ishin të varfër.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here