Pamjet e mëposhtme janë regjistruar te “Rruga e Kavajës”, në drejtim nga “Pallati me Shigjeta” për në zonën e “21 Dhjetorit”.

Në pamjet që shpërndan emisionin “STOP”, shihen 25 autoambulanca radhë, njëra pas tjetrës, të shoqëruara dhe me makina policie. Prezenca e madhe e mjeteve mjekësore ka tërhequr vëmendjen e qytetarëve të cilët të habitur kanë nisur të filmojnë.

Nuk dihet nëse ato janë donacion i ndonjë shteti të huaj për Shqipërinë apo mbajnë pacientë të sëmurë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here